Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Küllenen aşk alevlenmiş

Aşklarıyla bir döneme damga vuran Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı cephesinden müjdeli haber var! 1.5 yıllık ilişkilerini Şubat 2013'te noktalamak zorunda kalan Ulusoy ile Sabancı, ayrılığa daha fazla dayanamayıp tekrar aşk yaşamaya başladı. Tabii bu haberin, başından beri bu aşka karşı çıkan Hacı Bey'in annebabası Arzu-Ömer Sabancı için müjdeli olmayacağı kesin...

MARMARİS'E DEMİR ATMIŞLAR
Ayrılık sürecinde Hacı Sabancı, aralarında Deniz Akkaya'nın da olduğu pek çok güzelle aşk yaşarken, Özge Ulusoy da bir dargın bir barışık da olsa uzun bir süre Hakan Baş ile flört etmişti. Ancak kader, kısmet işte... Ailesi istemediği için Özge ile aşkını bitiren, her fırsatta "Özge'yi hâlâ çok seviyorum" diyen Hacı Sabancı, ne yapıp edip ex aşkının gönlünü almayı başarmış.
1.5 yılın ardından barış çubuklarını tüttürmeyi başaran aşıklar, Marmaris'teki D-Hotel Maris'in önüne demirledikleri teknede tatil yapıyormuş. Otelde tatil yapan bir arkadaşım, aşıkları yemek için otele geldiklerinde görmüş. İkili, çok mutlu görünüyormuş.
Bakalım Ömer-Arzu Sabancı çifti, karşı çıktıkları bu ilişkiye bu kez onay verecek mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA