Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Davetiyeler hattattan orkestra Amerika'dan

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın kızı Ceyla Aysal ile Mehmet Kırklar'ın düğünlerinin akıbeti belli oldu. Geçen yıl ertelenen izdivaç, 12 Eylül'de gerçekleşiyor. Birkaç gün öncesine kadar yakınlarına düğün davetiyesi gitmemesi ve müstakbel gelin Ceyla Hanım'ın düğün arifesinde Bodrum'da tatil yapması kafaları karıştırmıştı. Bu yüzden sosyetede herkes Aysal ile Kırklar'ın düğününün akıbetini diline dolamıştı. Meğer rötarın nedeni, 400 davetiyenin her birinin tek tek elde hazırlanmasıymış! Anne Ahu Aysal böyle buyurunca, davetiyeler için resmen bir hattat ordusu çalışmış ancak yine de bir hafta kalana kadar bitirememişler.

AHU AYSAL'A EMANET
Ceyla Hanım'ın Vakko imzalı krem rengi bir gelinlik, Mehmet Bey'in de Dolce&Gabbana imzalı açık renk bir smokin giyeceği düğünün organizasyonu A46'ya emanet edilmiş. Tüm detaylarla anne Ahu Aysal ilgilendiği için Ceyla Hanım'a pek iş düşmemiş doğrusu. Aysal ile Kırklar, düğünleri için Ahmet San'ın yardımıyla New York'ta şimdilerde çok popüler olan 10 kişilik 'Sterling Band' grubunu getirtiyor. Aydın Karabulut ve 15 kişilik orkestrası Drum Circle da düğünde sahneye çıkacak. Ünlü şef Vedat Başaran, Hotel Les Ottomans'ın atmosferine uygun olarak birbirinden enfes Osmanlı yemeklerinden oluşan bir düğün mönüsü hazırlamış. Görünen o ki, 400 elitin katılacağı bu düğün, uzun süre dillerden düşmeyecek.

KARŞI KARŞIYA GELECEKLER Mİ?
Ünal Aysal, Yunan sevgilisi Fani Hanım için 2008'de 32 yıllık eşi Ahu Aysal'dan boşanmış, aynı yıl Fani Hanım ile New York'ta evlenmişti. Geçen yıllara rağmen selefi Ahu Hanım'ı halen çekemediği konuşulan Fani Hanım'ın düğüne gidip gitmeyeceği merak konusu. Fani Hanım, Aysal ile Kırklar'ın geçen yılki nişanında yoktu.

CEYLA AYSAL, MEHMET KIRKLAR
Her biri hattatlar tarafından tek tek elde hazırlanan davetiyelerin sade bir tarzı var. Davetiyede; birbirlerine sarılmış iki insanı tasvir eden, fanus içinde resmedilmiş bir bonzai ağacı yer alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA