Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevgilileri hemşehriymiş!

Hemcinsleri ile arası pek iyi olmayan Süreyya Yalçın; önceki ay hayat tarzları hiç örtüşmeyen Mutlu Dinçkök'le kanka olunca çok şaşırmıştım! Bodrum'da neredeyse aralarından su sızmayan kankalara, Mutlu Dinçkök'ün Antakyalı sevgilisi Yıldırım Beyazıt da eşlik ediyordu. Hatta o dönem, Süreyya'nın önümüzdeki günlerde Antakya'ya gideceğini öğrenmiş; 'Kim bilir belki o da modaya uyup kendisine orada Antakyalı bir sevgili bulur' diye yazmıştım. Posta'dan Halil Kalmuk'un haberinden öğrendim ki, Süreyya zaten kendine Antakyalı sevgili bulmuş; bir süredir birlikte olduğu Ozan Baran Antakyalı'ymış!

ANTAKYALI SEVGİLİSİYLE MIAMI'DE TANIŞMIŞ

Yazın Bodrum'da bir ara görünen ve yaptığı jestlerle sevgilisi Süreyya Yalçın'ın ayaklarını yerden kesen Ozan Baran'ın kim olduğunu merak edip araştırdım. Ozan Baran, Miami'de yaşayan Antakyalı bir işadamıymış. Zaten Süreyya ile de Miami'de tanışmışlar. Hatırlarsanız; Süreyya, en istikrarlı ilişkisini yaşadığı sevgilisi Tugay Gökkaya ile 164 günlük tatil rekorunu kırmıştı. Çift, Nisan'da, Miami'de yollarını ayırmıştı. Bu ayrılıktan birkaç ay sonra da Miami'de Ozan Baran ile tanışmış. Bir süre sonra da arkadaşlıkları aşka dönüşmüş. Son dönemde sosyete ve sanat camiasında pek bir popüler olan 'Antakyalı sevgili' modasına uyan Süreyya Yalçın, bakalım bu kez aradığı mutluluğu bulabilecek mi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA