Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ozan'ın yine kızı olacak!

"Dünya işleri olmasa 10 çocuk yaparım" diyen ünlü müzik adamı Ozan Doğulu, 6 yaşındaki kızı Arya ve 2 yaşındaki Lila'nın ardından bir kez daha baba olmaya hazırlanıyor. Başından beri hep kız istediğini söyleyen Ozan'ın Allah gönlüne göre vermiş; iki kızı olmuştu.
Ozan bu kez; hem "Bir oğlum olsun" diyen eşi, hem de yok olmak üzere olan 'Doğulu' soyadını yaşatabilmek için bir oğullarının olması için dua ettiğini söylemişti. Ancak öğrendim ki; Allah, Doğulu çiftine yine bir kız nasip etmiş.

OZAN'IN İSTEDİĞİ OLDU!
Hamileliğinde dört ayı geride bırakan Ece Hanım, son gittiği doktor kontrolünde bir kızının daha olacağını öğrenmiş. Ece Hanım, biraz burukluk yaşarken; "Onlar benim yaşama sebebim.
Üçüncüsü de kız olursa çok sevinirim" diyen Ozan, yine mutluluktan havalara uçmuş.
Bu arada, Ozan Doğulu'nun da söylediği gibi, yok olmak üzere olan 'Doğulu' soyadını yaşatmak, 29 Temmuz'da Los Angeles'ta Beren Saat ile nikah masasına oturan kardeşi Kenan Doğulu'ya kaldı. Şimdi bu baskı ve sorumluluğu abisinden devralan Kenan'ın, umarım Allah gönlüne göre verir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA