Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

5.5 aylık gelin 3 aylık hamile

Neslişah Alkoçlar ile bir yıl evli kalıp 2010'da tek celsede boşanan Aksoy Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Batu Aksoy, ex eşinden hızlı davranıp 24 Mayıs'ta Gözde Denizaşan ile Bodrum'da evlenmişti. Ex eşi Neslişah Alkoçlar'ın, Engin Altan Düzyatan ile nişanından 14 gün sonra, yaklaşık iki yıldır flört ettiği sevgilisi Gözde Hanım ile nikah masasına oturan Batu Bey, bebek için de elini çabuk tuttu.
Evet, yanlış okumadınız; Turcas Petrol ve Conrad Hotel'in de sahibi olan Aksoy Holding'e bir veliaht geliyor. Henüz 5.5 aylık yeni gelin Gözde Aksoy, yaklaşık üç aylık hamileymiş.

BALAYLARI ÜÇ AY SÜRMÜŞTÜ

Mutlulukları dillerden düşmeyen Aksoy çiftinin balayları yaklaşık üç ay sürmüştü. Düğünlerinin ardından 10 günlüğüne Uzakdoğu'ya giden çift; birkaç kez Yunan adalarını tavaf etmiş, sonra da evlendikleri yer olan Bodrum'a demir atmıştı. Bebekleri doğduktan sonra bir süre kapı dışarı çıkamayacakları için balaylarını bu kadar uzun tutmuşlar demek ki. Bu arada baba adayı Batu Aksoy'un, eşi Gözde Hanım'ın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmadığı konuşuluyor.
Umarım anne de, bebek de sağlıkla kurtulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA