Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bebek'e yürüyüşe vapurla gidiyorlar!

Ünlü-ünsüz onlarca kişiyi iğne ipliğe çevirmeyi başaran yaşam koçu Şeyda Coşkun'un çekim gücüne, Halis-Alev Komili çiftinin de kapıldığını öğrendim. Yıllardır fazla kilolarından muzdarip olan Komili çifti, fazlalıklarından kurtulmak için bir süre önce kendilerini Coşkun'a teslim etmiş. Sabah, öğlen, akşam ve ara öğünlerde Coşkun'un paket paket yolladığı yiyecekleri yiyen Komili çifti, her sabah da Coşkun'la Bebek'te yürüyormuş. Çok yakın zamanda istedikleri kiloya düşeceklerine inandığım çiftle ilgili ilginç bir detay öğrendim. Kandilli Göksu'daki tarihi Kıbrıslı Yalısı'nda oturan çift, Coşkun'la yürümek için her sabah Bebek'e şehir hatları vapuru ile geçiyormuş!

VAPURDA KAMUFLE
Oluyorlarmış! Her vatandaş gibi Komili çiftinin de toplu taşıma aracını kullanmalarında tabii ki bir tuhaflık yok; hatta güzel bile... Ancak kişi başı aylık 3 bin Euro aldığı konuşulan Coşkun'a -aile indirimi yaptı mı bilmemo kadar para verip şehir hatları vapuruna binmek biraz tezat tabii. Bu arada eş-dost, tanıdık kimse görmesin diye çift, şapkalarını burunlarına kadar çekip başlarını aşağı eğerek kamufle olmaya çalışıyorlarmış; bu da başka bir tuhaflık!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA