Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyetedeki PTT trendi mekanları hüsrana uğrattı

Sosyetedeki PTT (Pijama, Terlik, Televizyon) trendi yüzünden bu yılbaşının sönük geçeceğini tahmin ediyordum ama açıkçası bu kadarını da beklemiyordum. Daha önceki yılbaşlarında popüler mekanlar, sosyetenin ünlü isimlerinden geçilmezken, bu yılbaşında mekan sahipleri ünlü isimleri mumla aradı. Meğer PTT trendinin sosyetede ne çok takipçisi varmış! Bu kadar sönük geçen İstanbul'daki yılbaşında en hareketli yer, bu yıl ilk denemesini yapan Etiler ve Akmerkez'di... Bu durumdan en çok faydalanan da Akmerkez'de yeni açılan Cognac ve Serafina adlı mekanlar oldu. Sosyetenin klasik yılbaşı kutlama mekanı olan Nişantaşı'ndaki Park Şamdan'a, bu yıl Hotel Les Ottomans'daki Park Şamdan&The Bar da eklendi. Akmerkez ve bu iki mekanın dışındaki yerlerde bizim sosyetiklerden kimse yoktu...

PARK ŞAMDAN&THE BAR
Emre Ergani ve Ersoy Çetin'in Hotel Les Ottomans'ın içinde açtığı Park Şamdan&The Bar, PTT trendine uymayıp dışarıda kutlama yapmak isteyen sosyetiklerin buluşma yeri oldu.

PARK ŞAMDAN
Yılbaşı kutlamalarının klasik mekanı Park Şamdan'da bu yıl da gelenek bozulmadı ve geçtiğimiz yıllar kadar olmasa da sosyeteden ünlüler yeni yıla burada girdi.

SERAFİNA
Metin Şen, Nedim Keçeli, Cem ve Cenk Önal'ın Akmerkez'de açtığı Serafina ve Cognac adlı mekanlar, birçok ismi ağırladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA