Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Machler'in Hakko inadı!

Üç çocuğunun babası Cem Hakko'dan 2006 yılında boşanan Bettina Machler, 24 yıl taşıdığı 'Hakko' soyadını çok kanıksamış olsa gerek, bir türlü vazgeçmek istemiyor! Cem Hakko; ex eşine 'Hakko' soyadını kullanmaması için avukatları aracılığıyla birkaç kez ihtarname yollasa da, Bettina Hanım bildiğini okumaktan geri durmuyor!
Önceki gün Habertürk'ten Dilek Birgen'e röportaj veren Bettina Hanım, soyadı olarak yine 'Hakko'yu kullanmış!!!

SORUNU EVLİLİK ÇÖZECEK!
Cem Hakko ve hayat arkadaşı Ronit Gülcan'ın, gazeteyi gördüklerinde tüylerinin diken diken olduğundan adım gibi eminim. Bettina Hanım'ın amacı da bence tamamen bu zaten! Ancak öküz ölmüş, ortaklık bozulmuş; artık bu neyin inadı? Röportajında, çok güvendiği bir hayat arkadaşı olduğunu söyleyen Bettina Hanım; "Evlilik?" sorusuna da, "Neden olmasın?" diye cevap vermiş.
Tabii ki bu işler kısmet! Anlaşılan Cem Bey, ancak Bettina Hanım, çok güvendiğini söylediği hayat arkadaşı Sinan Dereli ile nikah masasına oturduğunda 'Hakko' soyadını geri alabilecek!!! Hadi bakalım hayırlısı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA