YAZARA MAİL GÖNDER Fransız şeften İstanbul çikolatası

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

Boğaz'da ve Sultanahmet'teki lüks otellerinde İstanbul'a gelen zengin turistleri ağırlayan Four Seasons Hotels, şimdi de misafirlerine çikolata yedirecek. Four Seasons, 'Chocolate by Four Seasons Hotels Istanbul' adıyla bir çikolata markası yarattı ve ilk mağazasını da Four Seasons Bosphorus'ta açtı. Mağazanın açılışı için verilen davet, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimleri buluşturdu. Fransız pasta şefi Ghislain Gaille'nin Mısır Çarşısı'ndan ilham alarak yarattığı çikolatalar, davetliler tarafından çok beğenildi. Ressam İsmail Acar'ın resimleriyle süslü kutular da övgü aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.