Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Direksiyonunda İdo ruhsatında Tuna var!

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo'yu, geçen hafta 272 bin Euro'luk son model Range Rover Vogue'un direksiyonunda görmüştüm. Daha önce aynı model cipin eski modelini kullanan henüz 23 yaşındaki İdo'nun cipini, kimin sıfırladığını merak etmiştim! 737 bin liralık cipi İdo'ya alan; giyim tarzına kızsa da kendisini çok seven babası İbrahim Tatlıses mi, yoksa üzerine titrediği annesi Derya Tuna mıydı? Sonunda merakımı giderdim...

SADECE KULANABİLECEK!
İdo'ya servet değerindeki cipi annesi Derya Tuna'nın aldığını öğrendim. Derya Hanım, 737 bin lira verip biricik oğlunun ayağını yerden kesmiş ama ruhsatı kendi üzerine yapmış. Evet, yanlış okumadınız; 34 EM XXXX plakalı 2014 model siyah metalik Range Rover Vogue'un ruhsatında Derya Tuna'nın adı yazıyor! Aslında Derya Hanım, oğluna cip hediye etmemiş, sadece cipin kullanma hakkını hediye etmiş! Annesinin cipiyle gezen İdo, bakalım şarkıcılık ve DJ'likten kazandığı parayla ruhsatında kendi adı yazan bir cipi ne zaman alabilecek?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA