Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Hacı ağa' şarkısıyla kurtlarını döktüler!

Fenerbahçe'nin ünlü futbolcularının, önceki gece Akaretler'deki Salonika'da felekten bir gece çaldıklarını öğrendim. Mekana, önce Caner Erkin ve Selçuk Şahin gelmiş.

FENERBAHÇELİ FEDON JEST YAPMIŞ
Yaklaşık 10 kişilik bir grup olmuş. Diğerlerinin kimler olduğunu öğrenemedim ama sanırım onlar da futbolcuymuş. Hiç birinin eşinin ya da sevgilisinin katılmadığı gecede futbolcular, resmen eğlencenin dibine vurmuş! Ünlü işletmeci Sabi Totah'ın başında olduğu Salonika'da o gece Fedon sahneye çıkmış. Hangi futbolcunun olduğunu öğrenemedim ama içlerinden birinin doğum günüymüş ve Fedon'u çok sevdikleri için Salonika'ya gitmişler. Fanatik Fenerbahçeli olan Fedon da, Fenerbahçeli futbolculara keyifli saatler yaşatmış. Fenerbahçe Marşı'nı da seslendiren Fedon, onlara bir jest daha yapıp Fenerbahçe'nin şampiyonluk şarkısı haline gelen Dilberay'ın 'Hacı Ağa' şarkısını söylemiş. Fedon'un, daha çok 'Tavukları Pişirmişem' olarak bilinen şarkıyı söylemeye başlamasıyla birlikte Caner ile Selçuk kendilerini piste atmış ve şarkıya eşlik edip oynamaya başlamış. Mekandakiler, Türkiye'nin en ünlü futbolcularının şarkı söyleyip oynamasını büyük bir keyifle izlemiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA