Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ex sevgilisine dayalı döşeli daire vermiş

Kasım ortasında flört etmeye başladığı ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'le evlilik kararı alan işadamı Serdar Bilgili'den, oğlunun annesine büyük jest!
Başından iki evlilik geçen Serdar Bey'in ex eşlerine karşı tutumunu bilmiyorum ama 50 yaşında kendisini ikinci kez baba yapan ex sevgilisi Amelie Latournald'a epey bir bonkör davrandığını öğrendim!
Geçtiğimiz Ekim ayında ayrılana kadar Bebek'teki evinde birlikte yaşadığı sevgilisi Amelie Latournald'ı dizinin dibinden ayırmak istemeyen Serdar Bey, ona sahibi olduğu Akaretler Sıraevler'de 180 metrekarelik bir daire hediye etmiş.

GÖNLÜNE GÖRE DAYAYIP DÖŞEMİŞ
Serdar Bilgili'nin, çok düşkün olduğu oğlu Ali'nin, annesi ile yurt dışına gitmesinden korktuğu için Latournald'a İstanbul'da dayalı- döşeli bir daire tuttuğunu duymuştum. Meğer o daire, Latournald'ın Akaretler'deki yeni yuvası hazırlanana kadar oturması içinmiş. Latournald, oğlu Ali ile yaşayacağı tarihi Sıraevler'deki dairesini, gönlüne göre dekore ettirmek istemiş ve dekorasyon işleri nihayet bitmiş.
Önümüzdeki günlerde, oğlu ile yeni yuvasına taşınacakmış.
Bu da demek oluyor ki, Fransız Amelie Latournald, artık İstanbullu oldu. Zaten İstanbul'u çok seven Latournald'ın, gönlünce dayayıp döşediği İstanbul'un göbeğindeki evine taşındıktan sonra kolay kolay memleketine döneceğini hiç sanmıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA