Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

At sırtından inip spora gidiyor

Osmanlı devletinin kuruluşunu anlatan 'Diriliş: Ertuğrul' dizisinde Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın çok ağır spor yaptığını öğrendim. Ünlü oyuncu, Ağustos'ta evlendiği eşi Neslişah Düzyatan ile oturdukları Ulus Vadi Evleri'nin spor salonunun en sadık müdavimiymiş. Aynı sitede oturan arkadaşlarımın söylediğine göre; setten eve gelen Düzyatan, hemen kendisini spor salonuna atıyormuş. İstisnasız her gün spor salonuna giden ünlü oyuncu öyle sıradan, kolay bir spor da yapmıyormuş!

HER GÜN DÜZENLİ ANTRENMAN YAPIYOR
Spor hocasının hazırladığı ağır bir programı uygulayan Düzyatan'ın, bununla yetinmeyip haftanın üç günü de ayrıca boks antrenmanı yaptığını öğrendim.
Düzyatan'ın kendisini neden bu kadar spora kaptırdığını bilmiyorum ama dizideki rolüyle ilgili olabilir diye düşünüyorum. Çünkü dizinin yönetmeni, gerçekçi olması için asırlar öncesinin şartlarında çekim yapmaya çalışıyor. Sürekli at üstünde olan ve kılıç sallayan Düzyatan da herhalde rolünün hakkını

Diziden bölüm başına 60 bin lira aldığı konuşulan Engin Altan Düzyatan'ın setten çıkıp spor salonuna koşmasına, Ağustos'ta evlendiği eşi Neslişah Hanım ne diyor acaba...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA