Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İthal diyetisyen

Koç Ailesi'nin gelini Caroline Koç, yurt dışından getirttiği diyetisyenle 15 kilo verip tığ gibi oldu

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç'un muhteşem değişimi bir süredir herkesin dilinde! Hayatı boyunca hep balıketi kıvamında olan, hamilelikleri sırasında aldığı kilolar da üstüne yapışan Caroline Hanım, yıllardır bu durumdan muzdaripti.
Caroline Hanım'daki değişiklik bir süredir dikkatimi çekmeye başlamıştı. En son Türk Kahvesi Derneği'nin gecesine katılan Caroline Koç'un, Alem'de yayınlanan fotoğrafını görünce ağzım açık kaldı. 1969 doğumlu olan Caroline Hanım, resmen genç kız gibi görünüyordu.
Yıllarca kilo problemini çözemeyen Caroline Hanım'ın bu sefer nasıl başardığını yani zayıflama sırrını öğrendim.
Caroline Hanım, bu zayıflama işini geçen yıl kafasına koymuş. Epey araştırdıktan sonra yurt dışında bir sağlıklı beslenme ve yaşam koçu bulmuş. Adını öğrenemediğim koçu, geçen yıl İstanbul'a getirtmiş. Yaklaşık bir yıldır bu koçun hazırladığı mönüyle beslenip onun gözetiminde spor yapıyormuş.

TATİLDE BİLE YANINDAN AYIRMAMIŞ
Caroline Hanım, zayıflamayı o kadar kafasına koymuş ki; koçunu tatillerinde bile yanından ayırmayıp gittiği her yere götürmüş. Sonunda, koçu ve azmi sayesinde 15 kilo vermeyi başarmış. Hedefi ise 8 kilo daha vermekmiş; zaten ondan sonra da koçundan ayrılacakmış!
Bu arada Caroline Hanım'ın, Halas Yatı'nda, koçunun eğitmenliğinde bir haftalık bir detoks kampı düzenlediğini de öğrendim. Kampa, Caroline Hanım'ın fazla kilolarından muzdarip 20 sosyetik dostu katılmış. Yani Caroline Hanım bencillik etmeyip kendini zayıflatan koçundan dostlarının da faydalanmasını sağlamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA