Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gülman evinden taşınıyor!

Feryal Gülman, Kara Para Aşk dizisinin de çekildiği, bu yüzden Arap turistlerin akınına uğrayan Bebek'teki yalısından taşınıyor. Sebep annesinin ölümüyle koca evde yalnız kalması

Feryal Gülman; boşanma davası açmadan önce eşi Kemal Gülman ile oturdukları Bebek'teki 50 milyon lira değerindeki evini ATV'nin sevilen dizisi 'Kara Para Aşk'a kiraya vermişti. Dizinin başrollerini paylaşan Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek, Ortadoğu'da çok popüler oldukları için İstanbul'a gelen Arap turistler eve akın etmiş; hatta evi, Feryal Hanım'dan ünlü olmuştu.
Ay Yapım ile sözleşmesi Mayıs sonunda bitecek olan Feryal Hanım'a, evi için birçok kiralama talebinin geldiğini duyuyordum.
Öğrendim ki Feryal Hanım, bu kez bir yapım şirketini değil, bir aileyi tercih etmiş. Feryal Hanım; tapusu, oğlu Aslan Gülman ile kendisine ait olan Boğaz manzaralı evi, Derindere Grubu'nun patronu işadamı Özkan Derindere'ye kiraya vermiş.

ANAHTAR TARİHİ: 1 HAZİRAN
21 yıl aynı evde aynı yastığa baş koyduğu eşi Kemal Gülman'ın önceki yıl kendisini aldattığını öğrenince yıkılan Feryal Hanım'ın, uzun süredir bu evde artık yaşamak istemediğini duyuyordum. Oğlu Aslan'ı eğitim için Los Angeles'a yollayan Feryal Hanım, evde annesi Nihal Sarımuratoğlu ile yaşamaya başlamıştı. Geçen ay annesi de vefat edince, evden taşınmaya karar veren Feryal Hanım ile konuştum. Ay Yapım ile 31 Mayıs'a kadar sözleşmesinin olduğunu söyleyen Feryal Hanım, 1 Haziran'da evin anahtarını Özkan-
Gülçin Derindere çiftine teslim edecekmiş.

OĞLUNUN YANINA GİTTİ
Peki Feryal Hanım'ın yeni yuvası neresi olacak? Onu da hemen söyleyeyim: Tarabya'da müstakil bir villa. Feryal Hanım, Bebek'teki muhteşem evini kiraya verip kiraya çıkmayacak. Çünkü Tarabya'da oturacağı müstakil villa da kendisine ait.
Feryal Hanım, finalleri ile boğuşan oğlu Aslan'a destek olmak için cumartesi günü Los Angeles'a uçtu. Aslan'ın okulunun bitmesiyle 1 Mayıs'ta İstanbul'a döneceklermiş.
Geldikten sonra bir ay boyunca taşınma hazırlıklarıyla uğraşacak olan Feryal Hanım, 1 Haziran'da da yeni yuvasında oturmaya başlayacakmış. Feryal Hanım ve oğlu, yeni yuvalarında mutlu olurlar inşallah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA