Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

1.5 ay sonra yeni sürprizlerle dönecek

MİKONOS ÖNCESİ YENİDÜNYA'YA GÖÇÜYOR!

Bir dönem sadece giyimi-kuşamı ve Bodrum'da bütünleştiği şezlonguyla gündemde olan Eda Taşpınar, başarılı bir işkadını olup çıktı. Her yaz bronzluğu ile gündeme gelen Taşpınar, sonunda bunun kaymağını yiyip önceki yıl güneş yağı pazarına girmiş, geçen yıl da kendi adıyla yarattığı markasına yeni ürünler eklemişti. Bu yaz sezonunu Yunanistan'ın çılgınlar adası olarak bilinen Mikonos'ta geçirmeye hazırlanan Taşpınar, yaz sezonunu açmadan önümüzdeki hafta yeni ürün çalışmaları için 1.5 aylığına New York'a gidiyor.

TAŞPINAR 14 NİSAN'DA GİDİYOR
Önceki gün bir ürünü için reklam çekimi yaptığı sırada konuştuğum Taşpınar, 14 Nisan'da New York'a uçacağını söyledi. Son birkaç aydır işleri ile ilgili çok koşturduğunu, New York'ta hem biraz kafa dinleyip yorgunluk atacağını, hem de markasına yeni ürünler katmak için araştırmalar yapacağını söyledi.
Hem iş, hem de tatil için artık bir ayağı New York'ta olan Taşpınar, kafasında birkaç yeni proje olduğunu söyleyip "Kadınlar sürprizlerime hazır olsunlar" dedi.
Ürünleri büyük ilgi gören Taşpınar'ın yeni sürprizlerinin neler olduğunu çok merak ettim doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA