Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İngiltere'de lükse yön veren Türk

Rihanna'dan Kate Moss'a, Paris Hilton'dan Kylie Minogue'a kadar birçok dünya starının da tercih ettiği Bee Goddess'ın yaratıcısı Ece Şirin'e bir takdir de İngiltere'nin en saygın gazetelerinden The Telegraph'tan geldi. The Telegraph Luxury, ilk kez farklı dallarda lükse yön veren yaratıcı ve vizyoner insanları seçmiş. Cumartesi günü piyasaya çıkan özel sayısında da bu kişileri açıklamış.
Ece Şirin, 2007 yılında yarattığı markası Bee Goddess ile 'En Yaratıcı ve Vizyoner Mücevher Tasarımcısı' seçilmiş. Rekabetin çok fazla olduğu mücevher alanında Ece Şirin'in ipi göğüslemesi cidden takdire şayan bir durum; bravo!
Birçok dünya markasını geride bırakarak Harrods'ta en çok satılan üç mücevher markası arasına giren Ece Şirin, bu başarısıyla aynı zamanda ülkemizin adını dünyaya da duyuruyor.

DÜNYADA PEK ÇOK NOKTADA SATILIYOR
Başarısıyla İngiliz basınının epey önce dikkatini çeken Şirin'le; Vanity Fair, Tatler, Vogue ve Kensington &Chelsea gibi İngiltere'nin yüksek tirajlı dergileri röportajlar yapmış ve tasarımlarına övgüler yağdırmıştı.
The Telegraph'ın 'En Yaratıcı ve Vizyoner Mücevher Tasarımcısı' olarak göstermesiyle Ece Şirin bence, dünyadaki lüks mücevher tutkunlarının zihnine adını iyice kazıyacaktır. Tasarımlarını, Londra'nın dışında New York, Los Angeles, Houston, Dubai, Seul ve Floransa'nın lüksün zirvesi sayılan noktalarında satma başarısını gösteren ve her fırsatta ülkemizin de adını duyuran Ece Şirin'e kocaman alkış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA