Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mayruk'tan veda defilesi

Emekliliğe hazırlanan ünlü modacıdan görkemli podyum şovu
Türk modasının duayenlerinden Yıldırım Mayruk'un, yaz sonunda emekliye ayrılacağını ilk bu köşede okumuştunuz. 1965 yılında başladığı mesleğinin zirvesine çıkan ve 50'nci sanat yılını zirvede noktalamak isteyen Mayruk, atölyesini kapayıp Kıbrıs'a yerleşmeye karar vermişti. Orman içindeki yeni yuvasında sade bir yaşam sürmek isteyen Mayruk'un götüremeyeceği ev eşyalarını ve sanat eserlerini; hafta sonu Pera Mezat satışa sunmuş ve yüzde 85'i satılmıştı. Emekliye ayrılmak için gün sayan Yıldırım Bey'in mesleğine görkemli bir defileyle veda etmeye hazırlandığını öğrendim.

RETRO BİR MODA ŞOVU SERGİLEYECEK
Yıldırım Mayruk, 50 yıllık meslek hayatında şimdiye kadar herhalde sayısını kendisinin bile hatırlamadığı defilelere imza attı.
Cemiyet ve sanat hayatından ünlülerin akın ettiği bu defileler hep büyük ses getirdi. Mayruk'un 6 Mayıs'ta yapacağı defile ise herhalde en anlamlısı ve en unutulmazı olacaktır. Çünkü Shangri-La Bosphorus'ta yapılacak bu defile Mayruk'un veda defilesi olacak. Mayruk son defilesinde, 1965'den günümüze retro bir moda şovu sergileyecekmiş. 40'ıncı sanat yılında podyuma 60 manken çıkaran Yıldırım Mayruk'un veda defilesinde bakalım ne sürprizleri olacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA