Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

De Niro'nun oteli geliyor

Robert De Niro'nun ortağı olduğu Nobu Hotel'in dünyadaki sekizinci oteli, yakında İstanbul'da açılacak

İşadamı Mübariz Mansimov, geçtiğimiz yaz dünyaca ünlü Hollywood yıldızı ABD'li aktör Robert De Niro'nun da ortağı olduğu Nobu'yu Bodrum'a getirmeyi başarmıştı.
Sahibi olduğu Bodrum Palmarina'da Nobu'nun şubesini açan Mansimov; Robert De Niro ve Japon ortağı Nobu Matsuhisa ile muhabbeti iyice ilerletmiş anlaşılan!
Çünkü 28 ülkede faaliyet gösteren Nobu Restoranlar zincirinin 33'üncü halkasını Bodrum'a taşıyan Mansimov, 34'üncü şubesini İstanbul'da açacakmış. Üstelik işi daha da büyütüp Levent'teki oteli Edition'u da Nobu Hotel'e çevirecekmiş.

DÜNYADAKİ SEKİZİNCİ OTEL OLACAK
Mübariz Mansimov, 2003'te bombalanan Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın almış, 2010 yılında da Edition Hotel olarak hizmete sokmuştu.
Cipriani ve Billionaire gibi dünyaca ünlü restoran ve kulüpleri de bu oteline getirmeyi başarmıştı.
Geçtiğimiz yaz Yalıkavak Palmarina'daki Nobu'nun açılışına Robert De Niro gelememiş; 30 yıllık arkadaşı ve ortağı Nobu Matsuhisa hazır bulunmuştu. Ancak Mübariz Bey, geçtiğimiz Kasım'da ünlü oyuncu Robert De Niro'yu İstanbul'da ağırlamıştı. Mansimov ile özel jetini tahsis ettiği ünlü oyuncunun ortaklıklarının dostluğa dönüştüğünü duymuştum. Dostlukları meyvesini vermiş. Las Vegas, Manila, Riyad, Miami, Chicago ve Londra'da bulunan ve yakında Bahreyn'de açılacak olan Nobu Hotel'in sekizincisi de İstanbul'da Edition Hotel'in yerinde olacak.
Bu gidişle, Mansimov sayesinde, Türkiye'ye gelmedik dünyaca ünlü marka kalmayacak herhalde!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA