Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni cicisine tam 1.6 milyon ödemiş

11 yıllık eşi Ebru Şallı'dan boşandıktan sonra sırra kadem basan ve kendini spora adayan işadamı Harun Tan'ın çok değiştiği söylenmişti. Ancak Tan, dünyevi zevklerinden ödün vermemiş anlaşılan...
Lüks otomobillere düşkünlüğü ile tanınan Harun Bey'in, daha önceki yıllarda da garajında bulunan lüks otomobil markası Ferrari'nin yeni bir modelini satın aldığını öğrendim. Harun Bey, tüm dünyada büyük ilgi gören Ferrari 458 Speciale'nin 2015 modeli için tam tamına 574 bin Euro ödemiş. Yani tam tamına 1 milyon 670 bin lira!

YENİ FERRARI'SİYLE GEZMEYE BAŞLAMIŞ
Harun Bey, 34 NE XXXX plakalı gri renkli yeni cicisiyle İstanbul sokaklarında arz-ı endam etmeye başlamış bile. Ünlü işadamı, 0'dan 100 km'ye üç saniyede ulaşan yeni otomobilini kazasız belasız kullanır inşallah. Bu arada Harun Tan, neredeyse mini bir servet değerindeki yeni Ferrari'sini nasıl aldı çok merak ettim doğrusu. Aile şirketleri YKM'yi istemeden de olsa Boyner Grubu'na sattıktan sonra ortalarda görünmeyen ve dolayısıyla ne iş yaptığını kimsenin bilmediği Harun Bey, yeni cicisini YKM'den payına düşen parayla mı aldı? Yoksa Tan, kendisine yeni bir iş kurdu ve oradan kazandığı parayı mı harcıyor acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA