Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bütün gözler 'Damat'taydı

Erkek giyiminde adını dünyaya duyuran ender markalarımızdan Damat Tween, geçtiğimiz hafta yine göğsümüzü kabarttı. Londra'da gerçekleşen ve dünya çapında büyük önem taşıyan WGSN Global Moda Ödülleri, Damat Tween'le sahiplerini buldu.
Geleceğin tasarımcılarının belirlendiği 5. Global Moda Ödülleri gecesinde kazananlar; Damat Tween'in sahibi, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun da aralarında bulunduğu, 50'den fazla ülkenin uluslararası markalarının temsilcilerinin oylarıyla belirlendi. En İyi Sürdürülebilir Marka Ödülü'nü kazanan Amsterdam merkezli Rambler'a ödülünü, Süleyman Orakçıoğlu verdi.

AHU ORAKÇIOĞLU ÇOK MUTLU VE GURURLUYDU
Dünyanın en büyük moda markalarının bir araya geldiği ve en iyi markalar ile tasarımcıların seçildiği The Park Lane Otel'deki törene, Damat Tween damga vurdu. Ödül töreni öncesi kokteylin düzenlendiği salona girdiğimde, gerçekten göğsüm kabardı. Damat Tween logolu gömlekleriyle şampanya servis eden garsonlar, LED ekranlarda dönen markanın defile ve backstage görüntüleri, dört bir köşedeki Damat ve Tween markalarının şık imaj görüntüleri süperdi. Eşi Süleyman Bey'in bu gururuna ortak olmak için Londra'ya giden Ahu Orakçıoğlu'nun mutluluğu da görülmeye değerdi doğrusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA