Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

20 arkadaşa İbiza tatili

İşadamı Sezai Taşkent, 13 yaşına basan oğlunun 20 arkadaşını Ibiza'ya götürüp unutulmaz bir parti verdi

STFA'nın veliahtı Sezai Taşkent, kardeşleriyle 15 milyon Euro'ya yaptırdıkları 45 metrelik, üç katlı ultra lüks yat Orient Star'ı alıp yine Ibiza'yı fethe gitmişti.
Bayramın ikinci gününden bu yana Ibiza'da demirli yatında kalan ve sırayla Amerikalı, İngiliz ve Türk dostlarını ağırlayan Taşkent, verdiği partilerle yine Ibiza'nın en çok konuşulan adamı olmuştu. Öğrendim ki Sezai Taşkent; dünyaca ünlü DJ'leri getirip Ibiza'nın tüm güzel kızlarını davet edip diskoya çevirdiği ultra lüks yatını bu kez oğlu Kaan ve arkadaşlarına tahsis etmiş!
Sezai Bey, Mine Kalpakçıoğlu'ndan olan oğlu Kaan, 13 yaşını doldurduğu için ona unutamayacağı bir kutlama yapmak istemiş. Sezai Bey, geçen hafta Kaan ile 20 arkadaşını Ibiza'ya davet etmiş. İki oğlu da Kaan'ın arkadaşı olan Elvan Susar, diğer davetli çocukları da alıp Ibiza'ya götürmüş. Cumartesi günü Kaan'ın 13'üncü doğum günü muhteşem bir parti ile kutlanmış. Ertesi gün de, yine Orient Star'da bir brunch daveti düzenlenmiş. Geçen cuma gününden beri yatta keyif çatan Kaan'ın arkadaşları yarın İstanbul'a dönecekmiş. Kaan ise babasıyla tatile devam edecekmiş. Ne şanslı çocuk; 13'üncü yaşgününü ömür boyu unutmayacağından eminim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA