YAZARA MAİL GÖNDER Yeni mekanda yıl dönümü kutlaması

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

Mönüsü ile üç kez üst üste 'En İyi Dünya Mutfağı' ödülünü kazanan Hardal'a kardeş geldi! Yeme-içme sektörünün başarılı işletmecilerinden Uğur Karabayır, zincir restoranı Hardal'ın ardından yeni markası Barbounia ile modern bir meyhane yarattı. Tepebaşı'ndaki Rixos Hotel'in altında açılan mekana henüz gidemedim ama gidenler, mezelerin ve yemeklerin lezzetini anlata anlata bitiremiyor. Bu arada Uğur Karabayır ile güzel eşi İrem Hanım, geçtiğimiz günlerde yeni mekanlarında dostlarıyla birlikte evliliklerinin üçüncü yılını kutlamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.