Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Monako'da ikinci kez Tarkan rüzgarı esti

Dünya jet-setinin buluşma yeri olan Monako'da bir kez daha Tarkan rüzgarı esti. Geçtiğimiz yıl Monte Carlo Yıldızlar Salonu'nda konser veren ve büyük ilgi gören Tarkan, yoğun istek üzerine bu yıl da aynı sahnede dünyanın dört bir yanından gelen hayranlarıyla buluştu.
Monte-Carlo La Societe des Bains de Mer'in (SBM) Başkanı ve CEO'su Jean Luc Biamonti'nin desteği ve SBM Türkiye ve Ortadoğu Temsilcisi Hülya Biren'in katkısıyla gerçekleşen konserde; Monako, Fransa, Rusya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, İtalya, Almanya, Ukrayna ve Kazakistan'dan gelen Tarkan hayranları buluştu.

İSTANBUL'UN ELİTLERİ MONAKO'YA AKIN ETTİ
Şimdiye kadar birçok dünya starının konser verdiği Monte Carlo Yıldızlar Salonu'nda ikinci kez sahneye çıkan Tarkan'ı, İstanbul'un elitleri de yalnız bırakmadı.
İstanbul iş ve cemiyet hayatından 280 seçkin isim, Monako'da Tarkan'ın şarkılarını dinleme keyfini yaşadı. Konseri en ön sıralardan izleyen elitlerimiz, bir yandan Tarkan şarkılarına eşlik ederken, bir yandan da selfie ve video çekip sosyal medyada paylaştı.
850 kişilik salonun tıka basa dolduğu konserde Tarkan, yaklaşık 1.5 saat sahnede kaldı ve en sevilen şarkılarını seslendirdi.
Konser sonunda alkışlar susmadığı için üç kez sahneye dönmek zorunda kalan Tarkan, Megastar unvanını hak ettiğini bir kez daha gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA