Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evinde düşüp hastanelik olmuş

Merhum Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı, bir kez daha sevenlerinin yüreklerini ağızlarına getirmiş! Hatırlarsanız; Türkan Hanım, 2012 yazında tatil yaptığı Bodrum'da denize girerken fenalaşıp yoğun bakıma kaldırılmıştı. Birkaç gün hastanede müşahede altında tutulan Türkan Hanım'da neyse ki bir sağlık sorunu çıkmamıştı.

KIZLARI BAŞUCUNDAN AYRILMIYOR
Türkan Sabancı'nın, geçen hafta da evinde halıya takılıp düştüğünü ve hastanelik olduğunu öğrendim. Türkan Sabancı, yardımcıları ve şoförü tarafından apar topar Acıbadem Maslak Hastanesi'ne götürülmüş. Türkan Hanım'ın düştüğünü haber alan kızları Sevil ve Dilek Sabancı da hemen hastaneye koşmuş. Yapılan tetkikler sonucunda Türkan Hanım'ın, bir bacağının kırıldığı ve burnunun çatladığı anlaşılmış. Bacağındaki kırık sebebiyle ameliyata alınan Türkan Hanım için doktorlar "Ucuz atlatmış" demiş. Şimdilerde evinde istirahat eden Türkan Hanım'ın kızları bir an olsun başından ayrılmıyormuş. 79 yaşındaki Türkan Hanım'ın gerçekten verilmiş sadakası varmış; dilerim bir an önce eski sağlığına kavuşur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA