Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

170 çanta 6 aileden toplandı

Türkiye'de sanata katkılarıyla tanınan Portakal Ailesi'nin dördüncü kuşak temsilcisi Maya Portakal Bitargil'in, Türkiye'nin ilk çanta müzayedesine imza atacağını ilk bu köşede okumuştunuz. 6.5 aylık hamile olan Maya Hanım'ın, karnındaki kızıyla yöneteceği müzayedede; Hermes, Chanel, Louis Vuitton, Christian Dior gibi dünyaca ünlü markaların ikinci el ve vintage özelliği taşıyan tam 170 çantası satışa sunulacak.

BİR AİLEDEN 72 CHANEL!
Maya Hanım'ın Şamdan Plus'a verdiği röportajdan, bunca çantayı sadece altı aileden topladığını öğrendim.
Hatta, bu altı ailenin tek bir tanesinden tam tamına 72 adet Chanel çanta çıkmış!
Maya Hanım'ın isimlerini sır gibi sakladığı, sadece 'güzel ve uğurlu aileler' dediği, hepsi Türk olan ve İstanbul'da yaşayan bu altı aileyi merak ettim tabii... Ama en çok merak ettiğim, 72 adet Chanel çantayı veren aile oldu. 72'sini satışa çıkaran bu ailede daha kaç Chanel var, çok merak ettim doğrusu. Bu ailenin kim olduğu, bence önümüzdeki günlerde sosyete kulislerinde top 10'daki bir numaralı merak maddesi olacaktır!

EN PAHALISI 32 BİN LİRA
27 Kasım'a kadar Portakal Sanat ve Kültür Evi'nde sergilenecek olan 170 çantanın en pahalısı; 32 bin lira açılış fiyatına sahip olan üstteki narçiçeği rengindeki Chanel korokodil çanta. Açılış fiyatları, mağaza değerinin yaklaşık üçte biri olan bu çantalar için bayraklar havada uçuşacak gibi görünüyor. Cumartesi günü St. Regis Otel'de yapılacak müzayedede bakalım kimler hangi çantaları alıp evinin yolunu tutacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA