Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yuva tamam sıra nikahta

SİNAN DERELİ'NİN YENİ EVİNİ BETTİNA MACHLER DEKORE ETMİŞ

Cem Hakko'dan 2006'da boşanan Bettina Machler, uzun süren aşk orucunu 2010'da Cem Uzan ile bozmuş ancak üç ay süren bu aşkta yüzü gülmemişti. Machler, aynı yıl Bilgün Dereli'nin ex-eşi Sinan Dereli ile flört etmeye başlamıştı. Başta herkes, bu ilişkinin uzun soluklu olmayacağını söylese de, çift Ekim ayında ilişkilerinin dördüncü yılını kutladı. Bu arada yıllardır Swissotel'in rezidans bölümünde oturan Sinan Dereli'nin geçen ay temelden 2 milyon dolara satın aldığı Zorlu Center'daki dairesine taşındığını öğrendim. Evinin dekorasyonunu da tabii ki Bettina Machler yapmış.

YENİ EVİNDEKİ MASA HERKESİN DİLİNDE
Yakın çevrelerinde Dereli ile Machler'in ilişkilerini resmiyete dökmeyi düşünmedikleri konuşulsa da, gidişat hiç de öyle görünmüyor. Baksanıza yuvayı hazırlamışlar bile; iş imzaya kalmış gibi görünüyor! Yani ünlü çiftten yakında bir nikah davetiyesi gelirse hiç şaşırmam. Bu arada Sinan Bey'in yeni evindeki yemek masası herkesin dilinde! Dereli'nin Uzakdoğu'dan getirttiği ve 700 kilo ağırlığında olan masanın özelliği; 760 yıllık bir ağaçtan yapılmasıymış. Zaten bu yüzden olsa gerek fiyatı dudak uçuklatacak cinsten; tam 55 bin Euro yani yaklaşık 178 bin lira... Sinan Bey'in masasını ben de çok merak ettim doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA