Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşkından sonra yatı da kül oldu

Sevgili oldukları dönemden beri Fani Hanım'a 'Barbie' diye hitap eden Ünal Aysal, 2008'de suya indirdiği 25 milyon Euro'luk yatına da Barbie adını vermişti. Ünal Bey'in, eşi Fani Hanım'la mutlu-mesut oldukları dönemlerde, Karayipler senin, Komşu adaları benim tavaf ettiği Barbie'si hafta sonu yandı!
Ünal Bey'in, 2009 yılında New York'ta evlendiği Barbie'si Fani Aysal ile boşanma davası devam ederken, eşinin lakabını taşıyan 'Barbie'sinin yanıp kül olması ilginç bir tesadüf oldu doğrusu. 3 yaşındaki kızının annesi Fani Hanım ile boşanma davası devam eden Ünal Bey, kazara da olsa Barbie'den kurtulmuş oldu!

YATIN YANIŞINA HERKES ÜZÜLMÜŞ
Bu arada yatın yandığı günden bu yana İstanbul'un elitleri bu durumu diline dolamış durumda.
Boşanmalarına rağmen hâlâ çok iyi görüşen Ünal Bey'in ex-eşi Ahu Aysal ile kızları Ala Şirin ve Ceyla Kırklar'ın da Barbie'nin yanmasına çok üzüldüklerini duydum.
İsmini değiştirip onlar kullanmak istiyordu herhalde! Bu olayı abartanlar da yok değil. Eşiyle boşanma arifesinde olan Fani Aysal'ın kimseye yar etmemek için yatı kundaklatmış olabileceğini söyleyenler bile var; bu kadarına da pes doğrusu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA