Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sürpriz nikah!

Cem Uzan'ın ex baldızı Seben Koçibey ile 3 Ocak 2013'te sessiz sedasız nikah masasına oturan ve geçen yıl Ocak ayında boşanan Mehmet Pisak, boşanmasının yıl dönümünde yine damat oldu. Mehmet Pisak'ın, Koçibey'de olduğu gibi yine sessiz sedasız nikah kıydığı gönlünün yeni sultanı ise, işadamı Hasan Sel'in güzel kızı Melis Sel.

İKİSİNİN DE İKİNCİ EVLİLİĞİ
Geçtiğimiz yaz sonu flört etmeye başladıklarını öğrendiğim çift; geçen perşembe, Mehmet Bey'in anne-babası İskender- Mehveş Pisak çiftinin Bahçeköy Saklı Koru Evleri'ndeki yuvalarında gerçekleşen minik bir törenle mutlu sona ulaşmış. Sadece aile büyükleri ile çiftin çok yakın arkadaşlarının katıldığı törende yaklaşık 30 kişi varmış.
Bu arada Mehmet Pisak ile nikah masasına oturan Melis Sel'in de bu ikinci evliliği. Melis Hanım; Ekim 2010'da, Elif ile Ayşe Boyner'in top model, Kerim Polat ile Emir Sohtorik'in de 'cazcı kardeşler' olduğu eğlenceli bir düğünle Sinan Barlas ile evlenmişti. Ancak Melis Hanım'ın ilk evliliği; Mehmet Bey'in ilk evliliğinden de kısa sürmüş, dört ayda bitmişti. İlk evliliklerinde umduklarını bulamayan çift, umarım birlikte bir ömür mutlu olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA