Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sert çifti de ‘hayır’ diyemedi

YÜKSEL İNŞAAT'IN ORTAĞI DA EVİNİ DİZİYE KİRAYA VERDİ!

Türk dizi sektöründe son yıllarda yaşanan hareketlilik; villa ve yalı sahibi sosyetik isimlerin de yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Yapımcıların, evleri için önerdikleri astronomik rakamlara 'hayır' diyemeyen isimlere; Yüksel İnşaat'ın ortağı Ünsal-Neşe Sert çifti de eklendi.
Böbrekleri iflas eden eşine hiç düşünmeden böbreğini verdiği için herkesin takdirini toplayan Neşe Hanım ile eşi Ünsal Bey'in Çubuklu'daki üç katlı villaları da dizi seti olmuş. Talat Bulut ile Vahide Perçin'in başrollerini paylaştığı 'Göç Zamanı' dizisinin ev sahneleri, Sert çiftinin villasında çekiliyor.

ÇİFTİN YATAK ODALARI BİLE KULLANILIYOR!
Feryal Gülman ile başlayıp Ebru Mengenecioğlu ve Murat-Arzu Atabarut çifti ile devam eden bu furyaya böylece Ünsal-Neşe Sert çifti de dahil olmuş oldu. Yapımcıların aylık kira olarak minimum 40 bin doları gözden çıkardığı konuşulan bu piyasada; Ünsal-Neşe Sert çiftinin villaları için ne kadar bir ücret aldığını öğrenemedim. Ancak Boğaz manzaralı villalarının yatak odaları dahil her yerinde çekim yapılmasına izin veren çift için, '50 bin dolardan aşağı evet dememişlerdir' diye konuşuluyor. Bakalım bu tatlı kazançtan nasibini alacak bir sonraki sosyetik kim olacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA