Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

XX'in kısmeti rötarlı geldi!

Dört ay önce doğum yapan Yolanthe yenge objektif karşısına geçti

16 Ekim'de Xess Xava'ya (XX) dünya getiren ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'i 'baba' yapan ünlü model Yolanthe Cabau, setlere döndü bile! Dört ay gibi kısa bir sürede hamilelik kilolarından kurtulan ve önceki gün objektif karşısına geçen Cabau, Başaran İnşaat'ın Kadıköy Fikirtepe'deki inşaatına başlayacağı Mina Towers'ın reklam yüzü oldu.

İNŞAAT BAŞLAMAYINCA REKLAM ERTELENMİŞTİ
Hoş bu talih kuşu, Yolenthe Cabau'nun başına geçen yıl hamileliğinin ilk aylarında konmuştu.
Ancak şirketin inşaatı ötelemesi nedeniyle; Xess Xava'nın bereketi doğmadan önce değil, doğduktan sonra gelmiş oldu. Daha önce adL markası için iki sezon podyuma çıkan ve markanın reklam yüzü olan Cabau, Mina Towers'ın reklamlarında boy göstermek için ne kadar ücret aldı bilmiyorum ama iş konusunda çok seçici olduğu için hatırı sayılır bir meblağ olduğuna hiç şüphem yok.

Ünlü mimar Eren Talu'nun imzasını taşıyan Mina Towers; Hüseyin Başaran'ın sahibi olduğu Başaran Group'un ilk inşaat projesi olacak. Adını taşıyan projenin sorumlusu olan Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran, reklam çekimleriyle de ilgilenmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA