Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Torunlar nazlanırsa 'Aslan' olacak!

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Adnan Polat ile 2011'de başkanlığı devrettiği Ünal Aysal'ın bir kez daha dede olmaya hazırlandıklarını yazmıştım.
Adnan Bey'in; Eylül 2012'de Yunan Dimitris Gionasatis ile evlenip Komşu'ya gelin giden kızları Eda, oğlu Kerim Alexander'dan sonra bu kez kızına hamile kalmıştı.
2014'te başkanlık koltuğundan kalkan Ünal Aysal'ın, 12 Eylül'de eşi Mehmet Kırklar ile birinci evlilik yıldönümünü kutlayan küçük kızı Ceyla Aysal Kırklar da, 42 yaşında oğluna hamile kalmıştı.

AYNI GÜNLERDE DÜNYAYA GELECEKLER
Galatasaray'ın iki eski başkanının torunları ile ilgili ilginç bir tesadüfü öğrendim! Ünal Aysal'ın dördüncü, Adnan Polat'ın da ikinci torunu, aynı zamanlarda; Haziran sonu, Temmuz başı gibi dünyaya gelecekmiş. Bu hesaba göre torunlar Yengeç burcu olacak.
Torunlar biraz ağırdan alıp yaklaşık 20-25 gün sonra dünyaya gelirlerse, dedelerinin başkanlığını yaptığı Galatasaray'ın simgesine uygun olarak Aslan burcu olabilirler. Bunu başarırlarsa dedelerinin en gözde torunları olacağından şüphem yok!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA