Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

19 yıl sonra barıştığı ex eşiyle evleniyor!

Ironman'den Sedef İybar'a bir darbe daha!

Ünlü oyuncu Demet Akbağ'ın kız kardeşi Sedef İybar, geçen ay hayatının golünü yemişti! Uğruna eşi Şükrü Gürün'den boşandığı ve evlenmeseler de tam 19 yıl boyunca çift gibi yaşadığı 'Ironman' Korkut Ömür, şok bir kararla ilişkiyi bitirmişti! Üstelik ilişkiyi bitirip eski eşine yani 19 yıl önce Sedef İybar uğruna boşandığı ünlü modacı Mehtap Elaidi'ye geri dönmüştü. Bu ilginç aşk üçgeninde yeni bir gelişme var! 19 yıl önce boşanan ünlü modacı Mehtap Elaidi ile Ironman Korkut Ömür, 12 Mart Cumartesi günü ikinci kez nikah masasına oturacak!!!

EVDE NİKAH KIYACAKLAR
Biri yeni mezun, diğeri halen üniversitede öğrenim gören boylarınca iki kızları olan çift, Rumeli Hisarı'ndaki evlerinde sadece aile bireylerinin katılacağı minik bir törenle ikinci kez 'evet' demeye karar vermiş. Umarım bu kez bir ömür boyu mutlu olurlar. Bu arada 19 yıllık hayat arkadaşının eski eşine dönmesi üzerine karalar bağlayan ve bu evlilik haberiyle bir darbe daha yiyen Sedef İybar'a da sabır diliyorum.

Bu evlilik haberi; terk edilmeyi, üstelik Korkut Bey'in, kendisi için terk ettiği eski eşine dönmesini bir türlü kabullenemeyen Sedef Hanım'ı perişan edecektir herhalde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA