Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Papermoon'da 'Cinsiyet Partisi'

3.5 aylık hamile Reyhan Taşkın sosyetede yeni bir trend başlattı!

Enis Çifti ile 13 yıllık evliliğini 2013'te tek celsede bitiren ve geçtiğimiz yaz işadamı Abdullah Taşkın ile evlenen Reyhan Hanım'ın hamile olduğunu ilk bu köşede okumuştunuz.

ÇOCUK ERKEK OLACAK
Annelik duygusunu ikinci evliliğinde tadacak olan Reyhan Hanım'ın bebeğinin cinsiyetini de ilk benden öğrenin... Taşkın Ailesi'ne, adının Ahmet Suat olacağını öğrendiğim bir erkek geliyor.
Perşembe günü eşi Abdullah Bey ile gittikleri doktor kontrolünde bebeğinin cinsiyetini öğrenen 3.5 aylık hamile Reyhan Hanım, ertesi gün de Papermoon'da 'Cinsiyet Partisi' verdi!
Son yıllarda Amerika'da böyle bir akım başladı. 'Gender Party' ya da 'Gender Reveal' adıyla düzenlenen bu partilerin Türkiye'de de 'Cinsiyet Partisi' ya da 'Cinsiyet Açıklama Partisi' olarak kutlandığını duymuş ama kutlayan birine denk gelmemiştim.
Benim için bu modanın öncüsü Reyhan Taşkın oldu. Reyhan Hanım, aralarında Deniz Berdan, Etel Baler, Mert Vidinli ve birkaç dostunun daha katıldığı yemekte bebeğinin cinsiyetini açıkladı.
Yabancıların adetlerini taklit etmeye bayılan bizim sosyetik isimler, hamile kadınlara doğurmadan önce düzenlenen 'Baby Shower'ı pek bir kanıksamıştı. Anlaşılan 'Gender Party', Türkçe adıyla 'Cinsiyet Partisi' de bizim sosyetenin hayatına girmiş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA