Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mustafa Koç anısına golf oynayacaklar

BUNDAN BÖYLE ADI GOLF SAHALARINDA DA YAŞAYACAK

21 Ocak'ta, 55 yaşında aramızdan ayrılıp ebediyete göçen ve 7'den 70'e herkesi gözyaşına boğan Mustafa Koç'un adını hiç kimse unutmayacak! Eminim ki; ailesi de Mustafa Bey'in adını yaşatmak için bir şeyler düşünüyordur ama ilk hamle, Kemer Country'den geldi! Kemer Country yöneticileri, golf kulübünün kurucuları arasında olan ve ülkemizde golf sporunun gelişmesinde büyük emeği bulunan Mustafa Koç'un anısına golf turnuvası düzenleyecek. 'Mustafa Koç Anısına Golf Turnuvası' adı verilen ve gelenekselleşecek olan turnuvanın ilki, bu hafta cuma günü başlayacak. Her yaştan tüm golf tutkunlarının katılabileceği turnuva üç gün sürecek.

RAHMİ KOÇ YEŞİL SAHAYA BU KEZ OĞLU İÇİN ÇIKACAK'
Minikler Karışık', 'Juniorlar Karışık', 'Erkek-Bayan Karışık' ve 'Seniorlar Karışık' kategorilerinde gerçekleşecek turnuvada dereceye girenler, pazar günü düzenlenecek törenle ödüllerini alacak. Merhum Mustafa Bey'in pek çok arkadaşının yanı sıra iyi bir golfçü olan babası Rahmi Bey'in de bu turnuvaya katılacağını duydum. Hafta sonu Kemer Country'de duygusal anlar yaşanacağına şüphe yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA