Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sabancı kardeşlerin partisi kriz çıkarttı!

Geçen hafta amfAR Gala'da Adriana Lima ve Leonardo DiCaprio gibi dünyaca ünlü yıldızlarla sosyalleşen Hacı ve Hakan Sabancı kardeşler, 1 Haziran'da Kandilli'deki yalılarında bir parti verecek. Duydum ki bu parti, davet edilmeyenleri germiş durumda!

SADECE 50 KİŞİ DAVETLİ
Oturduğu yalının alt katını ofis olarak kullanan Hacı Sabancı; bir süre önce işini, babası Ömer Sabancı'nın 2012'de TMSF'den 20 milyon dolara satın aldığı Kanlıca'daki yalısına taşımıştı. Kardeşi Hakan Sabancı da, baba evinden abisinin yanına, Kandilli'deki yalıya taşınmıştı. Aynı yalıda yaşayan abi-kardeş, bunun şerefine sadece aile üyelerinin ve çok yakın arkadaşlarının katılacağı bir parti organize etmiş. Ancak bin pişman olmuşlar!
'Biz niye davetli değiliz', 'Ben de orada olmak istiyorum' diye yüzlerce telefon almışlar. Hacı'nın da, Hakan'ın da telefonu susmuyormuş. Vallahi şaşırdım; araya hatırlı dostlar sokanlar bile olmuş! Kardeşler davetli sayısını 50 olarak belirlemiş ve artırmayı da düşünmüyorlarmış; benden söylemesi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA