Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlü oyuncuyla yasak aşk yaşıyor

Kardeşleri Ali Dinçkök ve Nilüfer Dinçkök Çiftçi'ye karşı hukuk mücadelesi sürdüren Akkök Holding'in ortağı Ömer Dinçkök, bu stresli günlerinde bile dünyevi zevklerinden ödün vermiyor! Bir dönemin en hızlılarından biri olan 1948 doğumlu 'tescilli çapkın' Ömer Dinçkök'ün bir süre önce sahalara döndüğünü duymuş ancak ihtimal vermemiştim! Vallahi doğruymuş... Ayşegül Dinçkök ile evli olmasına rağmen çapkınlıklarından vazgeçemeyen 68 yaşındaki Ömer Bey, bir dönemin popüler dizi oyuncularından biri olan 1982 doğumlu Eylül Deniz ile yasak aşk yaşıyor! KOL kola otelde Ömer Bey'in, Eylül Deniz'le flört ettiğine dair ilk duyumu Aralık ayında almıştım. Doğrusu; ne kadar tescilli de olsa, hem dört yıldır kardeşleriyle yaşadığı hukuk savaşı, hem de yaşı itibariyle bu duyumun doğru olduğuna ihtimal vermemiştim. Demek ki, çapkınlığın yaşı da, işi de yokmuş! Bu arada; diğer sevgilileriyle gözlerden uzak buluşmaya gayret eden Ömer Dinçök, geçen gün yeni gözdesi Eylül Deniz'i koluna takıp Hotel Les Ottomans'a gitti. Ömer Bey'in bu rahatlığına, mekandaki herkes gibi ben de şaştım kaldım doğrusu...


İLK YASAK AŞKI RITA FINK'Tİ
Ömer Dinçkök'ün ilk medyatik aşkı, 90'lı yıllarda, o dönemin en popüler modellerinden biri olan Rita Fink'ti. İlk evliliğinden bir, Ayşegül Hanım'dan da iki kızı olan Ömer Bey, Fink'le olan beraberliğini saklama gereği bile duymamıştı. Deniz Akkaya, Nigar Talibova, Noella Nance; Ömer Bey'in adının aşk dedikodularına karıştığı diğer ünlü isimler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA