Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Venüs’ün yerinde Dolce’yi açacaklar

Ferit Şahenk'in İstanbul'un en iyi pastanelerinden Dolce'yi almak için kurmaylarını çalıştırdığını; hal böyle olunca da geçen yıl Venüs'ü 22 milyon dolara satın alan ortakları Mithat Erdem ile Nusret Gökçe'ye bu sektörde rakip olacağını yazmıştım. İşin aslı tam öyle değilmiş! Meğer Erdem ile Gökçe, et işinden sonra, pasta işinde de ortak olmak için Ferit Şahenk'le el sıkışmışlar...

İŞİN BAŞINDA YİNE NİLGÜN ERTUĞ VAR
Ferit Şahenk'e ortaklık teklif edenler de Erdem ile Gökçe olmuş. Ferit Bey de bu işe sıcak bakınca işe koyulmuşlar. O müthiş tatların yaratıcısı Dolce'nin sahibesi Nilgün Ertuğ ile de prensipte her şeyde anlaşmışlar. İş sadece bugün-yarın atılacak imzaya kalmış. Dolce'nin yeni adresi ise, Erdem ile Gökçe'nin mülk sahibi olduğu Etiler'deki eski Venüs'ün yeri olacak.
Projesi dünyaca ünlü bir mimara çizdirilecek olan Dolce, yeni yerinde yedi-sekiz aya kadar kapılarını açacakmış. Küçük ortak kalsa da, operasyonun başında tabi ki Nilgün Ertuğ olacak.
İyi işleri olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA