Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ali’nin bir de yabancı ismi varmış!

Geçen yıl evlenen ve bebek için ellerini çabuk tutan Murat-Defne Duna Yalçındağ çiftinin bayramın son günü oğullarına kavuştuklarını ilk bu köşeden müjdelemiştim. Galatasaraylı eski yönetici olan baba Murat Yalçındağ ile emekli büyükelçi Cem Duna'nın kızı olan anne Defne Hanım'ın, oğullarına Ali ismini verdiklerini yazmıştım. Ancak önceki gün arayan bir arkadaşım, bebeğin ismini eksik yazdığımı söyledi! Ali'nin bir de ikinci ismi varmış: Edward.

GELECEĞE YATIRIM MI?
Sakın yanlış anlaşılmasın; her annebaba çocuğuna istediği ismi verebilir ancak her ikisi de Türk vatandaşı olan bir çiftin, çocukları Ali'nin isminin yanına bir de Edward'ı eklemeleri tuhaf geldi!
Bu arada anne Defne Hanım, babası Cem Duna'nın yurt dışı görevleri nedeniyle yıllarca çeşitli ülkelerde yaşamıştı. Belki de ismi nedeniyle o dönemler çok sıkıntı çekti ve oğlunun da yurt dışında öğrenim görmesi durumunda kendisi gibi sıkıntı çekmesini istemedi! Ali'nin yanına Edward'ı koymanın nedeni başka ne olabilir bilemedim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA