Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Darbecilere siper olan komşularına teşekkür etti

İş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de hepimiz gibi FETÖ'nün darbe girişimine büyük tepki gösterdiğini ve demokrasiye sahip çıktığını her fırsatta yazıp çiziyorum. Belki onları meydanlarda çok fazla görmedik ama meydanlara çıkanlara ve darbeye göğüs gerenlere maddi ve manevi büyük destek olduklarını biliyorum. İşte iş ve cemiyet hayatının bu konudaki hassasiyetini gösteren çok güzel bir örnek...

ÖNCE TEK TEK İSİMLERİNİ ÖĞRENMİŞ
Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun, 15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı en büyük mücadeleyi gösterenler arasında yer alan Çengelköy esnafına tek tek geçmiş olsun deyip teşekkür ettiğini öğrendim. 'Neden Çengelköy?' derseniz hemen söyleyeyim; çünkü kendisi de bir Çengelköylü, yıllardır orada oturuyor. Cem Bey, darbeci askerlerin ve tankların önüne kendilerini siper eden Çengelköy esnafına geçmiş olsun demek ve teşekkür etmek için önce yardımcısını gönderip tanımadıklarının da ismini öğrenmiş. Sonra da oturup bir teşekkür mektubu yazmış ve zarfın üzerine isimlerini yazarak bir kutu çikolatayla birlikte dükkanlarına göndermiş.

'DAHA ÇOK KENETLENMELİYİZ'
Cem Hakko mektubunda şu sözlere yer vermiş: "15 Temmuz akşamı en zorlu mücadeleyi veren bölgelerden biri de bizim Çengelköy'ümüz oldu. Ben de Çengelköy sakinlerinden biri olarak geçmiş olsun demek istedim. Şimdi kötü günleri atlatıp kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde yaşamaya devam etmek için gayret göstermeliyiz. Daha fazla kenetlenerek yaralarımızı iyileştirmeye çalışmalıyız. Yeri asla doldurulamayacak şehitlerimiz unutulmayacak. Ülkemize ve milletimize Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın." Cem Hakko'nun hassasiyetine, Çengelköy esnafı gibi ben de yürekten teşekkür ediyorum. Çengelköy'deki gibi esnaflarımız ve Cem Hakko gibi patronlar olduğu sürece Türkiye'yi bölüp parçalamaya kimsenin gücü yetmez.

0 MEKTUP
'Sevgili Komşumuz, 15 Temmuz akşamı en zorlu mücadeleyi veren bölgelerden biri de bizim Çengelköy'ümüz oldu. Polisiyle, esnafıyla, sakinleriyle el ele durarak, omuz omuza vererek milli iradeyi savunmak için sokaklarda büyük bir mücadele örneği sergileyen yüzlerce insanımız vardı. Zaten bir başkadır Çengelköylüler. Birbirini sever, kollar, sahip çıkar, paylaşımcıdır. Mahalle kültürünü kaybetmeyen az kalan semtlerden biridir. Yıllardır bu semtte yaşamaktan hep mutluluk duydum. Gönülden inanıyorum ki, el birliğiyle bu kötü günleri de atlatacağız. Daha şimdiden sizlerin sayesinde Çengelköy'ümüzde hayat normale dönmeye başladı. Dükkanlar açıldı, kırık camlar yenilendi, mermi delikleri kapatıldı, yaralılarımız iyileşmeye ve ayaklanmaya çalışıyor. Ben de Çengelköy sakinlerinden biri ve komşunuz olarak bir geçmiş olsun demek istedim. Şimdi kötü günleri atlatıp kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde yaşamaya devam etmek için gayret göstermeliyiz. Daha çok kenetlenerek yaralarımızı iyileştirmeye çalışmalıyız. Yeri asla doldurulamayacak şehitlerimiz asla unutulmayacak. Kendilerine Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ülkemize ve milletimize Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın. Sevgi ve saygılarımla Cem Hakko Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA