Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bodrum’da dillere destan kutlama

Fatih-Fulya Terim çiftine ikinci torun sevincini yaşatacak olan Buse Terim Bahçekapılı'nın dün doğum günüydü. Terim Events adlı şirketiyle önemli organizasyonlara imza atan anne Fulya Hanım'ın cuma akşamı, Bodrum'daki evlerinde kızına sürpriz doğum günü partisi organize ettiğini öğrendim. Bu sürpriz kutlama, 26 yaşına basan Buse Hanım'ın doğum günü şerefine yapılırken, aynı zamanda dostlarına da bir bye bye daveti olmuş! Çünkü yeğeni Yaman Çetin'in ardından anne-babasına bu kez kız torun mutluluğu yaşatacak olan Buse Hanım, Amerika'da doğurmaya karar vermiş.
Buse Terim Bahçekapılı'nın sürpriz doğum günü kutlamasına aralarında Berkay, Kerem Tunçeri, Oğulcan Engin ve Alişan'ın da bulunduğu yaklaşık 25 yakın dostu katılmış. Dillere destan bir kutlama organize eden Fulya Hanım, doğum günü kızını ve konuklarını eğlendirmesi için de son dönemin popüler ismi, DJ Kerimcan Durmaz'ı getirtmiş.

HAFTA SONU ABD'YE GİDİYOR
Hamileliğinde yedinci ayını sürdüren ve bu hafta sonu doğum için San Diego'ya uçacak olan Buse Hanım, bu sürprize bayılmış. Yeni yaşını sevdikleriyle kutlayan Buse Hanım, aynı zamanda onlarla vedalaşma imkanı bulmuş. Umarım sağlıkla kızını dünyaya getirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA