Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni gelinin ilk misafiri oyuncu kankası oldu

Mart ayında, Tommaso Salvatori adlı İtalyan şefle evlenip eşinin restoranın bulunduğu Forte Dei Marmi'ye yerleşen fotoğraf sanatçısı Merve Hasman, misafir ağırlamaya başladı. Merve Hanım'ın ilk misafiri ise Tuba Büyüküstün olmuş. Merve Hanım ve eşi, ünlü oyuncuya, Forte dei Marmi'nin her yerini gezdirmiş. Ayrıca İtalyan eniştemiz, Türk misafiri için restoranında özel yemekler yapıp ikram etmiş. Bu arada, yeni gelinin evinde ilk ağırladığı misafirinin Tuba Büyüküstün olmasına çok şaşırdım ama biraz araştırınca ikisinin kanka olduğunu öğrendim. 2012 yılında bir fotoğraf çekiminde tanışıp kanka olmuşlar. Bakalım yeni gelinin bundan sonraki misafiri kim olacak...

Tuba Büyüküstün, kankası Merve Hasman ile eşinin ilgisinden çok memnun kalmış. İtalyan eniştenin kendisi için hazırladığı yemekleri ise herkese anlatıyormuş.

Tuba Büyüküstün, Nisan ayında saçını kısacık kestirip yeni bir imaja kavuştuğunda ilk olarak kankası Merve Hasman'a poz vermişti. Hatta ünlü oyuncu sosyal medya hesaplarında, arkadaşının çektiği bu fotoğrafları kullanıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA