Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aile baskısına boyun eğmiş

2010 yazında evlendiği Allan Hakko ile Ekim 2015'te boşanan Adnan Polat'ın yeğeni Azer Polat, aşk orucunu Nisan'da yakışıklı oyuncu Berk Erçer ile bozmuştu. Sosyete-sanatçı aşkları fazla uzun soluklu olmasa da onların güzel giden bir ilişkilerinin olduğunu duyuyordum.
Ancak öğrendim ki, herkesin çok mutlu olduklarını söylediği çiftin ilişkisi hakkın rahmetine kavuşmuş!

BABASI MANKENLE AŞK YAŞAMIŞTI
İbrahim Polat Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Polat ile Berat Atahan'ın kızları Azer Polat'ın ilişkisinin, aile baskısına kurban gittiğini öğrendim!
Sosyetede konuşulanlara göre, kızının annesi Berat Atahan'dan boşandıktan sonra yıllarca eski manken Fundan Barın ile flört eden Murat Polat, sanatçı damat istememiş! Bu arada anne Berat Hanım da, amcası Adnan Polat da Azer Polat'ın bu ilişkisine başından beri karşıymış. Azer Hanım; annesi, babası ve amcasından ambargo yiyen ilişkisini bitirme kararı almış. Gönül ferman dinlemez derler ama bu kez tersi olmuş, Azer Hanım, ailesinden gelen fermana boyun eğmiş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA