Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Köyceğiz’deki evinde doğuracak

2014 yılında nefes terapisti Ahmet Serdar Oral'la aşk yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz yıl Nisan ayında oğulları Nefes'i dünyaya getiren ünlü oyuncu Özgü Namal, arayı çok açmadan ikinci bebeğine hamile kalmıştı. 5.5 aylık hamile olan ünlü oyuncu, sevgilisi Ahmet Serdar Oral ile Muğla Köyceğiz'de gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor ve oğlu Nefes'i de orada büyütüyor.

CİNSİYETİNİ DOĞURUNCA ÖĞRENECEK
Yakınlarına İstanbul'a dönme niyetinde olmadığını söyleyen Özgü Namal, oğlu Nefes'i Kilyos'taki villasında dünyaya getirmişti. Öğrendim ki, ikinci bebeğini de Köyceğiz'deki evlerinde hipnoz yöntemiyle dünyaya getirecekmiş. Bu arada ilkinde olduğu gibi ikinci hamileliğinde de bebeğinin cinsiyetini öğrenmek istememiş. Çocuğunun cinsiyetini doğurunca öğrenecekmiş. Doğanın içinde yaşayıp doğal besinlerle beslenen Özgü Namal, anne olmak için de en doğal yolu seçmiş. İnşallah çocuğunu sağlıkla dünyaya getirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA