Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Genç sevgilisinden çocuk sahibi olmuş

Bundan 8-10 yıl önce hayatımıza 'azgın teke sendromu' diye bir tanım girmişti. Yaşı ilerleyen ve orta yaş krizinin çözümünü evinin dışında arayan erkekler için kullanılan bu tanım, bir dönem resmen ortalıkta kol gezmişti! Öğrendim ki; bu tanım yıllar sonra Tanca Ayakkabıları'nın sahibi Ergin Tanca'da hayat bulmuş! Evet; ünlü modacı Canan Yaka'nın eşi Ergin Bey de, bu sendroma yakalanmış!

ALDATILMAYI SİNEYE ÇEKMİŞ!
58 yaşındaki Ergin Bey, 1993 yılında nikah masasına oturduğu, kendisinden dokuz yaş büyük eşi Canan Hanım'ı aldatmış. Üstelik bu yasak ilişkisinden bir de çocuğu olmuş! Evet, yanlış okumadınız... Ergin Bey'in, adını öğrenemediğim, 40'lı yaşlarda olduğu söylenen sevgilisinden bir kızı olmuş. Karda yürüyüp izini belli etmeyen Ergin Bey, bu yasak ilişkisini aylarca saklamayı başarmış. Ancak kızı üç aylık olduğunda, Canan Hanım'ın bir arkadaşı sayesinde bütün foyası ortaya çıkmış! İşin daha da ilginci ise eşinin bu yasak ilişkisini ve bir kızı olduğunu Mayıs ayında öğrenen ve o dönem ortalığı ayağa kaldıran Canan Hanım'ın, sonrasında sessiz kalması! Sosyetede konuşulanlara göre, evliliğinin devam etmesini isteyen Canan Hanım, Ergin Bey ile bu konuyu bir daha açmayacaklarına dair sözlü bir anlaşma yapmış! Ergin Bey'in kızının annesi ile ilişkisi devam ediyor mu bilmem ama kendisi sık sık kızını görmeye gidiyormuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA