Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Önümüzdeki yaz için 240 bin Euro’luk ‘yat’ırım yaptı

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni bir tekne satın aldığını öğrendim.
Otomobil ve motosikletten sonra denizciliğe de merak saran, küçük bir sürat teknesi alan ve yelken yapmaya başlayan Tatlıtuğ, Finlandiya markası Axopar'ın, Axopar 37 adlı modelini sipariş etmiş. Kendi teknesini satıp yenisini sipariş eden ünlü oyuncu, yeni teknesi için 240 bin Euro ödemiş.
Bu arada küçük teknesini satıp yine küçük tekne almasının nedenini de öğrendim... Büyük teknelere merakı olmayan Tatlıtuğ'un tekne değiştirmesinin sebebi hem yenilemek, hem de yeni teknesinin fırtınada bile yol alabilmesi...

EŞİ DE DENİZCİLİĞİ ÇOK SEVİYOR
Lüks ve klasik otomobillere olduğu kadar motosikletlere de büyük ilgi duyan Kıvanç Tatlıtuğ, son birkaç yıldır daha çok deniz üstündeki araçlarla ilgileniyor. Marmaris'teki Bozburun Yat Kulübü'ne üye olup yelken kullanmayı öğrenen ünlü oyuncu, küçük bir sürat teknesi alıp bütün yazı denizde geçirmişti. Şansına eşi Başak Dizer de denizde yaşamayı sevince Tatlıtuğ, daha güvenli bir tekne almaya karar vermiş. Şimdi merakla yeni oyuncağının teslim edilmesini bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ, Axopar 37'sine önümüzdeki yılın ilk aylarında kavuşacakmış. Bu arada bakalım teknesine Türk bayrağı mı çekecek, yoksa birçoklarının yaptığı gibi vergi avantajından dolayı teknesini başka bir ülkeye mi kaydettirecek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA