Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kutsal topraklarda huzura kavuştular

Sosyetik isimlerin umreye olan ilgisinin her geçen gün arttığını yazmıştım dün. Geçen yıl kutsal topraklara ilk kez adım atan Aslı Şen, 'Ruhumun en temiz olduğu, kendimi en iyi hissettiğim anlardan biri' dediği umreye bu yıl yine gitmişti. Öğrendim ki, ilk kez 2008'de Nadire İçkale'nin düzenlediği turla umreye giden Gül Dürüst de, bu yıl ikinci kez kutsal toprakları ziyaret etmiş. Ancak bu kez yanında dostları değil, kızları Elif Dürüst ile Şirin Yalçın varmış.
Son yıllarda sosyetede çok trend olan umre ziyaretine, Gül Hanım'ın büyük kızı Elif Dürüst ile küçük kızı Şirin Yalçın da gitmek istemiş. Anneleri Gül Dürüst'ün tekrar umreye gideceğini öğrenince, onlar da kutsal topraklarla tanışmak istemiş.

MANEVİ HUZURA KAVUŞMUŞLAR
Geçen hafta perşembe günü dini vecibelerini yerine getirmek için kutsal topraklara doğru yola çıkan Gül Dürüst ve kızlarının, orada manevi huzura kavuştuklarını öğrendim. İki gün Mekke'de, iki gün de Medine'de kalan Gül Dürüst ve kızları, dini vecibelerini yerine getirip önceki gün mutlu ve huzurlu bir şekilde İstanbul'a dönmüş. Allah kabul etsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA