Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanma nedeni üçüncü şahısmış!

Sosyete kulislerinde konuşulan şok dedikodu

Türkiye'nin ilk yüzen diskosu Bodrum'daki Catamaran'ın sahibi Mehmet Birgen'in, 12 yıldır evli olduğu üçüncü eşi Dilek Birgen'den boşanmak için mahkemeye başvurduğunu ilk bu köşede okumuştunuz. Bebek'te karşılaştığı gazetecilere haberimi doğrulayan Dilek Hanım, "Dostça aldığımız ortak bir karar.
Her ikimiz için de hayırlı olsun" demişti.
Ancak sosyete kulislerinde konuşulan Top 10'daki bir numaralı dedikoduya göre, boşanmaları hiç de dostça olacak gibi görünmüyor! Çünkü boşanma nedeni, üçüncü şahısmış!!!

OĞLU VİDEOYA KAYDETMİŞ!
Sosyete kulislerinde konuşulan şok dedikoduya göre; Dilek Birgen'in yaklaşık bir yıldır bir spor hocasıyla ilişkisi varmış!
İşleri nedeniyle sık sık yurt dışına giden Mehmet Bey'in 11 yaşındaki oğlu, sadece babası olmadığı zamanlarda eve gelen bu spor hocasını telefonuna kaydedip sonra da babasına izlettirmiş. Kızılca kıyamet de ondan sonra kopmuş...
İlk evliliğini Figen Çiftçi ile yapan ancak senesi dolmadan boşanan Mehmet Bey'in Amerikalı ikinci eşiyle evliliği de üç yıl sürmüştü. Boşanmak için mahkemeye başvurduğunu öğrendiğimde; 71 yaşındaki Mehmet Birgen'in evlilik müessesini beceremediğini düşünmüştüm. Ancak konuşulanlar doğruysa; Mehmet Bey'in bu yaştan sonra boşanmak istemesinin nedeni farklıymış!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA