Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yardım melekleri yılbaşı alışverişinde

Sosyetenin yardım melekleri, önceki gün otizmli çocuklar için görev başındaydı. Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Şenliği'ne, yine büyük bir katılım oldu. Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki şenliğe akın eden birçok ünlü isim, otizmli çocuklara yardım edebilmek için eşe dosta bol bol yılbaşı hediyesi aldı. 100'ü aşkın markanın stant açtığı şenliğin giriş ücreti, katılımcı firmalardan sağlanan gelir, yılbaşı alışveriş sepetleri, seminer ve çekiliş bileti ücretlerinin tamamı Tohum Otizm Vakfı'nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarıldı. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık...

Günün şanslı kişisi, mücevher piyangosuyla Bilgün Dereli'nin vakfa bağışladığı özel tasarım, 18 ayar altın ve gri pırlanta ile bezeli yaprak bileziğin sahibi oldu.

Siren Ertan'ın otizmli Mustafa Birdal'ın desenlerinden esinlenerek tasarladığı şalların tamamı saatler içinde tükendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA