Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türkiye Güzeli sevgilisiyle evleniyor

Ünlü işadamı ikinci kez nikah masasına oturuyor

Dört yıldır flört eden ve mutlulukları dillerden düşmeyen 2003 Türkiye Güzeli Gamze Karaman ile işadamı sevgilisi Nedim Keçeli'nin de sonunda başı bağlanıyor! Seba İnşaat'ın ortaklarından işadamı Nedim Keçeli, eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen'in kızı Suzan Şen'le evliliğini 2003 yılında bitirmiş, ardından başımıza hızlı bir playboy kesilmişti! 10 yıl boyunca rüzgar gibi esen Nedim Bey, 2013'te Gamze Karaman ile flört etmeye başladıktan sonra durulmuştu.
Müzmin aşıklar, sonunda ilişkilerini resmiyete dökmeye karar vermiş.

DÜĞÜN MAYIS'TA
"Düğün konusunda üstümüze gelmeyin, biz böyle de mutluyuz" diyen Gamze Karaman; uslandırdığı beyaz atlı prensini, nikah masasına da oturmaya ikna etmiş anlaşılan. Benim gibi herkesin birbirine yakıştırdığı çift, Mayıs ayında ilişkilerini resmiyete dökmeye karar vermiş.
Umarım Nedim Bey'in bu seferki evliliği, Kasım ayında 52'nci evlilik yıldönümlerini kutlayan anne-babası Müzeyyen-Orhan Keçeli'ninki gibi uzun yıllar, mutlu mesut sürer...


Gamze Karaman, müstakbel kayınpeder ve kayınvalidesi Orhan-Müzeyyen Keçeli'nin 50'nci evlilik yıldönümü kutlamasında aile fotoğrafında yer almıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA